ABK InnoVent

ABK InnoVent

ABK InnoVent: efficiëntie alom!

Modern, strak en met zorg geproduceerd: ABK Innovent levert RVS werkbladen, keukenbladen, afzuigkappen en spoelbakken aan de zakelijke markt. Dit Nederlandse bedrijf is gevestigd in Oost-Nederland en is onderdeel van Dumaco Varsseveld en doet voortaan beroep op de CPQing Configurator!

In het huidige proces maakt een engineer een CAD-tekening van elke aanvraag. Die tekening wordt, vaak vanwege onduidelijkheden, verschillende keren over en weer gestuurd voordat de klant deze uiteindelijk goedkeurt. Deze aanpak kost engineering veel capaciteit – en juist die capaciteit is momenteel érg kostbaar, gezien de schaarste op de markt.

Gelukkig zijn deze zorgen verleden tijd. Voortaan worden de maten van het blad vastgelegd in de configurator en worden er met SVG-technologie schetsjes gemaakt van het werkblad. Dit alles wordt uiteraard aangestuurd vanuit de configurator. Door deze aanpak is de klant medeverantwoordelijk voor het correct vastleggen van de maten en hoeft er uiteindelijk nog maar één werkbladtekening te worden gemaakt.

Kortom: minder druk op engineering, een kortere doorlooptijd van het order entry-proces én minder kwaliteitskosten doordat miscommunicaties tussen klant en ABK InnoVent tot het verleden behoren. Een efficiënte inzet van onze efficiënte software!

© 2024 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Wij demonstreren dit graag!

Klik hier om een demo aan te vragen.