Over ons

CPQing Solutions

De manier waarop bedrijven en consumenten producten en diensten aankopen verandert in rap tempo. Daarin is de groei om producten en diensten te kopen via het internet niet meer te stuiten. Daarnaast zijn de moderne (online) afnemer en consument erg visueel ingesteld en maakt de technologie dit ook mogelijk. Bedrijven spelen daarop in door producten en diensten op hun website met visualisaties te tonen.

CPQing Solutions ziet het als haar missie om deze ontwikkeling te ondersteunen door het leveren van een totaalconcept. Niet alleen het leveren van de allerbeste CPQ sales- en product-configurator voor de laagste prijs in de markt, maar ook door het leveren van dienstverlening ingevuld door de allerbeste consultants. Met hun ervaring en ‘best practices’ helpen ze u snel en creatief uw stip op de horizon te bereiken.

Dienstverlening op het gebied van implementatiebegeleiding, integratie met applicaties van derde, het inrichten van e-commerce platformen, het ontwikkelen van 3D modellen… Kortom: Alles wat u nodig heeft om uw producten en diensten verantwoord via het internet te verkopen.

Onderdeel van Merkato Group

CPQing Solutions is onderdeel van de Merkato Group: Een financieel stabiele holding met meerdere bedrijven die gebruik maken van dezelfde rule-engine om klanten in verschillende branches van een oplossing te voorzien. De rule-engine, Merkato, is al bij ongeveer 180 bedrijven succesvol geïmplementeerd. Inmiddels maken duizenden gebruikers wereldwijd dagelijks offertes met Merkato. De rule-engine die CPQing levert is een variant van Merkato: zie het als Merkato Essentials.

Ons team

Ronald Hensen

Bas Könst

Rinck Sonnenberg

Niek Hafkamp

IJsbrand Schipperus

Luuk Oude Hampsink

© 2024 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Wij demonstreren dit graag!

Klik hier om een demo aan te vragen.