Klanten

Onze klanten in de spotlight

Graag vertellen wij u wat onze software voor onze klanten doet. Liever nog laten wij onze klanten zelf vertellen wat zij kunnen met onze CPQ software. Op deze pagina plaatsen wij hen in de spotlight! Meer weten? Klik op de button bij een verhaal en lees het uitgebreide verhaal.

 

Rollema

Vaak denken we er niet bij na: hoe komen de loodzware kluizen van geldautomaten op hun plek te staan? Of grote industriële koelers van frisdrankmerken? Of OV-poorten? Daar zit een enorm proces van logistiek, installatie en onderhoud achter. Juist dat is waar Rollema sterk in is. Het vervoeren van grote, zware objecten vereist specialistische kennis. Bekijk »

MB Veranda

Veranda’s, overkappingen en tuinkamers: ze zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. MB Veranda maakt en levert deze producten, standaard of op maat. Wanneer je een product bestelt, is het natuurlijk wel handig dat alle materialen op voorraad zijn. Zo kan er snel geleverd worden. Er was onvoldoende inzicht in de voorraden van de basismaterialen. Bekijk »

Frissen Groen Techniek

Zowel in Nederland als via een dochteronderneming in Duitsland levert Frissen Groen Techniek tuin & park-, industrie-, veeg- en reinigingsmachines. Voor deze laatste categorie had de organisatie jaren geleden een configurator in gebruik genomen. Omdat de leverancier stopte met de doorontwikkeling, besloot Frissen Groen Techniek de ontwikkeling over te nemen. Dit resulteerde in een configurator Bekijk »

Ellens Landbouwtechniek B.V.

Ellens Landbouwtechniek B.V. is, na jarenlang in de landbouwmechanisatie te werken, in 1978 landbouwmachines gaan produceren onder de naam Samon. Dit werd een enorm succes en ondertussen ontwikkelt, produceert en levert het bedrijf ieder jaar 200 á 300 landbouwmachines om uien te oogsten. Deze machines worden met behulp van een professioneel dealernetwerk wereldwijd verkocht. Maar Bekijk »

PK Solutions

Als leverancier van UPS-systemen (Uninterruptible Power Supply) zorgt de Belgische organisatie PK Solutions voor continuïteit bij haar klanten. Uitval van stroom, systemen en verlies van data resulteren in het verlies van tijd en geld. PK Solutions zorgt ervoor dat haar klanten 24/7 up and running blijven. Echter was deze mentaliteit van 24/7 beschikbaarheid nog niet Bekijk »

Sky Lite Holland

Al sinds de 20ste eeuw bouwt Sky-Lite Holland hoogwaardige flightcases, kisten en boxen. Die moeten tegen een stootje kunnen en daarvoor zijn solide materialen noodzakelijk. Van materiaalkeuze tot het ontwerp en de productie: het vindt allemaal plaats in Nederland. Iedere flightcase bevat de juiste combinatie van eigenschappen voor de optimale kwaliteit voor de klant. Nu Bekijk »

Peeters Interieur BV

We hebben ze allemaal nodig in ons huis: deuren. De mogelijkheden zijn echter groot. Schuifdeuren, blokdeuren of pivoterende deuren. In een landelijke stijl, modern of met steel look. Keuzes genoeg! Peeters Interieur BV is gespecialiseerd in deze binnendeuren en met zusterorganisatie Adooré, waar ongeveer 15 dealers hun inkopen doen, zijn ze gevestigd in België. Klanten Bekijk »

MTE Catalyst Support

Bij keramiek denk je misschien aan mooie vazen of luxe servies. Maar MTE Catalyst Support B.V. zet keramiek in voor heel andere doeleinden. Met keramiek creëren zij de beste omgeving voor katalysatoren. Deze katalysatorondersteuning wordt in allerlei vormen en formaten gebruikt in de raffinage-, petrochemische, chemische en meststoffenindustrie. Als onderdeel van de MTE Group, gespecialiseerd Bekijk »

Meeberg ISO Tanks

Dagelijks worden er overal ter wereld zowel gevaarlijke als ongevaarlijke vloeistoffen vervoerd via het water, spoor of de weg. Die vloeistoffen zitten in verschillende soorten containers. Welk type container en welke (beschermende) coatings er nodig zijn, is afhankelijk van het soort vloeistof. Meeberg ISO Tanks B.V. produceert deze tankcontainers volgens de juiste ISO-normeringen. Bekijk »

Reiger suspension

Een oerhollands bedrijf met een wereldwijd dealernetwerk: dat is hoe Reiger Suspension werkt. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert schokdempers. Hun specialiteit is het ontwikkelen van schokdempers voor extreme omstandigheden in de auto- en motorsport. Het team van zo’n 60 medewerkers werkt elke dag weer hard aan het realiseren van de gestelde doelen. En om die Bekijk »

Tiktak/Segafredo Zanetti

Tiktak/Segafredo Zanetti Nederland BV: een indrukwekkende naam voor een indrukwekkend bedrijf. De Nederlandse tak van dit heuse koffie-imperium wordt gerund vanuit het mooie Groningen. Doordat de organisatie groeit, ontstond er een capaciteitstekort op de binnendienst. Het gevolg hiervan was dat er veel druk ontstond op het opstellen van correcte offertes. Een probleem dat onze configurator Bekijk »

Vending@Work

Tussendoortjes, gezonde broodjes, frisdranken of non-foodproducten. U vindt het allemaal terug in de automaten van Vending@Work. Vanuit hun vestigingen in Nieuwegein, Nijmegen en Groningen voorziet Vending@Work andere bedrijven, scholen en openbare ruimtes van een gevarieerd aanbod aan versnaperingen. Bekijk »

BK Market Trailers

Vanuit Barneveld verkoopt BK Market Trailers zelfrijdende en -trekkende verkoopwagens. Van wagens voor gebrande noten tot wagens voor heerlijke Aziatische snacks, van oliebollen- tot kaaskramen, van vis- tot fruitwagens – BK Market Trailers levert maatwerkverkoopwagens voor elke markthandel! Bekijk »

ABK InnoVent

Modern, strak en met zorg geproduceerd: ABK Innovent levert RVS werkbladen, keukenbladen, afzuigkappen en spoelbakken aan de zakelijke markt. Dit Nederlandse bedrijf is gevestigd in Oost-Nederland en is onderdeel van Dumaco Varsseveld en doet voortaan beroep op de CPQing Configurator!   Bekijk »

Inoxal

Vanuit het Vlaamse Beerse wordt Inoxal gerund: specialist in inox (roestvrij staal). Al sinds de opstart in 1990 ligt de focus van het bedrijf op het produceren van RVS-maatwerkmeubilair voor de horeca, voedingsmiddelenindustrie, laboratoriumbranche, etc. Bekijk »

Wientjens

In het pittoreske Milsbeek ligt Wientjens: een oer-Hollands familiebedrijf dat waterzuiveringsinstallaties ontwikkelt, produceert, levert en onderhoudt voor industriële wasmachines en stoomreinigers. De (energiebesparende) installaties van Wientjens recyclen vuil water tot schoon, bruikbaar water voor wasmachines en wasmachinestraten.   Bekijk »

Van Zelst Automaten

Sinds 1975 wordt door familiebedrijf Van Zelst Automaten de levering van koffieautomaten en vendingautomaten verzorgd: voor de kleine garage op de hoek tot grote holdings met filialen door heel Nederland. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een serieuze speler met vier filialen waar ca. 100 medewerkers actief zijn – maar wat ze uniek maakt is Bekijk »

MB sportswear

“Onze missie is om de fun, passie en liefde die we hebben voor de sport te vertalen naar een revolutionaire lijn van high functional sportswear. We willen iedere sporter die met hart en ziel voor de sport gaat de mogelijkheid bieden deze te beleven in een coole outfit van hoogwaardige kwaliteit.” – aldus de in Bekijk »

Staka Metallics

Staka is een grote speler op de markt van schakelkasten. Daarnaast is Staka één van de twee grootste spelers in de dakluikenmarkt en exporteren ze naar diverse Europese landen. Ze leveren grotendeels aan aannemers, installateurs en tussenhandelaren. Op hun hoofdlocatie in het Noord-Brabantse Oosterhout beginnen al hun producten als RVS platen en alle bewerkingen tot Bekijk »

Roelofsen Raalte

Roelofsen, gevestigd in Raalte, levert verschillende soorten unieke paardentransportoplossingen. Van het welbekende Parados-model voor twee paarden tot luxe horse trucks met keuken, living en meer faciliteiten dan de gemiddelde hotelkamer. Roelofsen zocht een tool waarmee de sales-afdeling efficiënter offertes zou kunnen opstellen. Ook was het belangrijk dat hun dealers dit voortaan zelf via een portal Bekijk »

Heutink Productiepartners

Heutink Productiepartners (voorheen K-twee genoemd) is een deskundige en betrouwbare partner bij het ontwikkelen, produceren en inrichten van slimme leer- en werkomgevingen binnen de kinderopvang, het primair en voortgezet onderwijs. Met een bevlogen team van 60 medewerkers maken zij hoogwaardige, solide producten en projecten die vanzelfsprekend voldoen aan alle wet- en regelgeving en ergonomische eisen. Bekijk »

Eribel Solid

Met meer dan 25 jaar aan vakmanschap is Eribel Solid een ervaren en betrouwbare projectpartner in de productie en plaatsing van binnendeuren, interieurafwerking en oplossingen in schrijnwerk in hout. Het bedrijf is zelf producent van de kozijnen voor de deuren die moederbedrijf Eribel verkoopt. Eribel stuurt Eribel Solid een Excel-bestand met de deurspecificaties die de Bekijk »

VDP Industries

Al 20 jaar lang zorgt VDP Industries voor het maximaal beschikbaar houden van machineparken tegen zo laag mogelijke kosten. Op de werkplaats van 2000 m² voert een gespecialiseerd en ervaren team dagelijks onderhoud- en herstelwerkzaamheden uit aan elektromotoren, industriële aandrijvingen en pompen. Dit fullservicebedrijf zocht een configurator om het checklistproces te verbeteren. Als een elektromotor Bekijk »
© 2024 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Wij demonstreren dit graag!

Klik hier om een demo aan te vragen.