Klanten

Onze klanten in de spotlight

Graag vertellen wij u wat onze software voor onze klanten doet. Liever nog laten wij onze klanten zelf vertellen wat zij kunnen met onze CPQ software. Op deze pagina plaatsen wij hen in de spotlight! Meer weten? Klik op de button bij een verhaal en lees het uitgebreide verhaal.

Van Zelst Automaten maakt zijn offertes met CPQing.

Sinds 1975 wordt door familiebedrijf Van Zelst Automaten de levering van koffieautomaten en vendingautomaten verzorgd: voor de kleine garage op de hoek tot grote holdings met filialen door heel Nederland. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een serieuze speler met vier filialen waar ca. 100 medewerkers actief zijn – maar wat ze uniek maakt is de service: hun eigen technische dienst staat 365 dagen per jaar klaar voor storingen en onderhoud en persoonlijk contact staat voorop.

Sinds mei 2020 maakt Van Zelst gebruik van de configurator van CPQing om hun offerteprocedure te versnellen en de look-and-feel van hun offertes te verbeteren. Met CPQing hebben ze de doorlooptijd per offerte van anderhalve dag teruggebracht naar vijftien minuten.

 

online productconfigurator software

MB Sportswear

De missie van MB Sportswear is om de fun, passie en liefde die zij hebben voor sport te vertalen naar een revolutionaire lijn van high functional sportswear. Ze willen iedere sporter die met hart en ziel voor de sport gaat de mogelijkheid bieden deze te beleven in een coole outfit van hoogwaardige kwaliteit. Dit hebben zij ontwikkeld in samenwerking met topsporters, waaronder triatleten en wielerprofessionals. Zo zijn ze dagelijks bezig met het optimaliseren van de sportswear.

Door gebruik te maken van de handige salessoftware CPQing is ondertussen ook het verkoopproces van topsportkwaliteit. En daarbij is niet alleen het offerteproces verbeterd, maar ook het orderinvoerproces. De koppeling van onze salessoftware met Exact Online zorgt ervoor dat MB Sportswear geen duizenden artikelen hoeft aan te maken om alle variaties van hun sportkleding te kunnen verkopen, produceren en factureren. Door alle variaties in CPQing samen te stellen, hiervoor een gestandaardiseerd artikelcode te berekenen, is het aanmaken en beheren een koud kunstje geworden.

 

Staka Metallics

Staka Metallics is een grote speler op de markt van schakelkasten en is marktleider in het watersegment. Daarnaast is Staka één van de twee grootste spelers in de dakluikenmarkt en exporteren ze naar diverse Europese landen. Ze leveren grotendeels aan aannemers, installateurs en tussenhandelaren. Op hun hoofdlocatie in Oosterhout beginnen al hun producten als RVS platen en alle bewerkingen tot het gewenste eindproduct worden hier volledig intern gedaan. Staka Metallics heeft hierbij CPQing in de arm genomen als softwareleverancier zodat offertes kunnen worden omgezet in produceerbare orders.

Als voortdurende voorloper in de modernisering van hun markt wil Staka dat de klant bij de productsamenstelling een directe 3D-visualisatie van het resulterende product kan zien, die vervolgens real time mee verandert met de gekozen specificaties. Hierdoor kan de klant vanaf bijvoorbeeld de website ook speciale maten  samenstellen, welke vervolgens direct in het ERP-systeem kunnen worden opgenomen.

Onze guided selling software is al gekoppeld met

© 2021 CPQing Solutions | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.