MTE Catalyst Support

MTE Catalyst Support

De chemie tussen Merkato Essentials en MTE Catalyst Support
Bij keramiek denk je misschien aan mooie vazen of luxe servies. Maar MTE Catalyst Support BV zet keramiek in voor heel andere doeleinden. Met keramiek creëren zij de beste omgeving voor katalysatoren. Deze katalysatorondersteuning wordt in allerlei vormen en formaten gebruikt in de raffinage-, petrochemische, chemische en meststoffenindustrie. Als onderdeel van de MTE Group, gespecialiseerd in massatransferoplossingen, is dit Nederlandse bedrijf over heel de wereld actief.

Succes op Google geeft nieuwe uitdagingen
Een belangrijk onderdeel van het aanbod van MTE Catalyst Support zijn demister pads. Hiermee worden vloeistofdruppels uit gasstromen verwijderd. Nadat de organisatie heeft geïnvesteerd in de zichtbaarheid en vindbaarheid op Google, kwamen er veel aanvragen binnen voor dit product. De demister pads zijn relatief goedkoop, dus is het belangrijk dat er niet te veel tijd gaat zitten in het configureren, offreren en (CAD-)tekenen van deze producten. Door dit proces te versnellen, kan er veel winst behaald worden. Daarom ging MTE Catalyst Support op zoek naar een product-configurator.

Google geeft uitdagingen, maar ook oplossingen
Google gaf het aantal aanvragen voor demister pads een enorme boost, maar dezelfde zoekmachine leidde hen naar CPQing Solutions: dé oplossing om deze groeiende vraag baas te worden. Merkato Essentials bleek precies de tool waar zij naar op zoek waren. Inmiddels is MTE Catalyst Support live met de configurator, wat razendsnel bleek te gaan, en worden de demister pads met Merkato Essentials geconfigureerd en geoffreerd. Efficiënt én eenvoudig, waardoor tijd en kosten bespaard worden.

Integraties voor nog meer efficiency
Door te integreren met tooling die reeds gebruikt wordt bij MTE Catalyst Support, worden processen verder geautomatiseerd en vereenvoudigd. Zo is er binnen slechts één dag een koppeling met Exact Online gebouwd om artikelen te importeren. Daarnaast is het de bedoeling dat orders tevens direct in Exact Online verwerkt worden. Ook een koppeling met SolidWorks staat op de verlanglijst, zodat CAD-tekeningen automatisch gegenereerd worden op basis van ingevoerde parameters. Dit biedt niet alleen mogelijkheden voor de verkoop van demister pads, maar ook voor andere producten van de organisatie. Wij zijn benieuwd naar het vervolg!

© 2024 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Wij demonstreren dit graag!

Klik hier om een demo aan te vragen.