Merkato Essentials opent nieuwe deuren voor Peeters Interieur BV

We hebben ze allemaal nodig in ons huis: deuren. De mogelijkheden zijn echter groot. Schuifdeuren, blokdeuren of pivoterende deuren. In een landelijke stijl, modern of met steel look. Keuzes genoeg! Peeters Interieur BV is gespecialiseerd in deze binnendeuren en met zusterorganisatie Adooré, waar ongeveer 15 dealers hun inkopen doen, zijn ze gevestigd in België. Klanten verwachten snel een foutloze offerte wanneer zij een aanvraag doen voor binnendeuren. Met de traditionele methode waarmee de dealers werkten, namelijk een eenvoudige vragenlijst, was dit niet altijd het geval. Fouten sluipen er makkelijk in en dat moest toch echt anders…

Betrouwbare doorverwijzing naar de juiste CPQ-oplossing

Wanneer een organisatie in je eigen branche een oplossing aanbeveelt, is dat een krachtig middel. Dat is ook in dit geval gebleken. Eribel Solid maakt al enige tijd gebruik van Merkato Essentials om kozijnen te configureren. Op advies van deze organisatie is Peeters Interieurs BV zich gaan oriënteren op de website van CPQing Solutions. Na een heldere demo, die exact aansloot op de behoeften van Peeters Interieurs, was het binnen een week duidelijk dat we samen dit project zouden oppakken.

Dealers ondersteunen met CPQ-oplossing Merkato Essentials

Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat de dealers zelf foutloos en eenvoudig deuren kunnen configureren en offreren voor hun klanten. Merkato Essentials maakt dit mogelijk met behulp van een dynamische vragenlijst. Op basis van de gewenste specificaties, stellen dealers hierin zelf hun deuren samen. Met één druk op de knop worden deze besteld! Snel, foutloos en eenvoudig. Dit verhoogt de mate van professionaliteit richting de klant. Merkato Essentials voegt daar echter bovenop nog wat extra’s toe. Zo is het met de projectcatalogus-functionaliteit eenvoudiger om snel meerdere deuren te bestellen. En de afbeeldingen die hierbij gebruikt worden, maken het voor de dealer zeer helder wat zij aan het configureren zijn.

Uiteindelijk levert Merkato Essentials de snelheid, eenvoud en professionaliteit om de tevredenheid bij zowel de dealers als de klanten te verhogen. En dat opent nieuwe deuren voor de toekomst!

© 2024 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Wij demonstreren dit graag!

Klik hier om een demo aan te vragen.