Sky Lite Holland

Procesoptimalisaties nemen een vlucht bij Sky-Lite met Merkato Essentials

Al sinds de 20ste eeuw bouwt Sky-Lite Holland hoogwaardige flightcases, kisten en boxen. Die moeten tegen een stootje kunnen en daarvoor zijn solide materialen noodzakelijk. Van materiaalkeuze tot het ontwerp en de productie: het vindt allemaal plaats in Nederland. Iedere flightcase bevat de juiste combinatie van eigenschappen voor de optimale kwaliteit voor de klant. Nu Sky-Lite samenwerkt met CPQing Solutions en Merkato Essentials gebruikt, neemt ook de optimalisatie van hun interne processen ‘een vlucht’!

 

Van offerte tot pakbon: efficiënter werken
Het is altijd fijn samenwerken met een organisatie die het grotere efficiëntieplaatje ziet. Sky-Lite is zo’n organisatie. Ze kwamen op onze website en nadat we contact met hen hadden opgenomen, werd hun vraag duidelijk: of hun hele offerte- én orderproces verbeterd kon worden! Van configureren tot offreren en van order tot het versturen van de bevestiging en het aanmaken van de werkbon. En het zou fijn zijn als na de productie ook de pakbon nog automatisch uitgedraaid kon worden. Dat is een mooie eisenlijst waar we iets mee kunnen met Merkato Essentials!

Snel overtuigd en direct aan de slag
Natuurlijk zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze oplossing, dus schromen we ook niet als er gevraagd wordt om een pilot. Ook voor Sky-Lite zouden we starten met een pilotproject dat één maand zou duren, maar na de eerste trainingsdag waren de betrokkenen al overtuigd van de functionaliteit en flexibiliteit die Merkato Essentials te bieden heeft.

Foutloos en eenvoudig met CPQ-software Merkato Essentials
Met onze software legt Sky-Lite kennisregels vast, op basis waarvan zij razendsnel 100% foutloze kistenconfiguraties kunnen samenstellen. De offerte wordt verstuurd naar de klant, na akkoord wordt de status omgezet naar order met een orderbevestigingsdocument, dat tevens een werkbon is voor productie. En jazeker, ook die pakbon komt erachteraan! Dit levert Sky-Lite niet alleen enorme efficiëntieverbeteringen op, maar ook een hogere klanttevredenheid doordat de kwaliteit omhoog gaat.

© 2024 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Wij demonstreren dit graag!

Klik hier om een demo aan te vragen.