Vending@Work

Vending@Work

Tussendoortjes, gezonde broodjes, frisdranken of non-foodproducten. U vindt het allemaal terug in de automaten van Vending@Work. Vanuit hun vestigingen in Nieuwegein, Nijmegen en Groningen voorziet Vending@Work andere bedrijven, scholen en openbare ruimtes van een gevarieerd aanbod aan versnaperingen.

Vending@Work zocht naar een manier om eenvoudiger offertedocumenten te genereren. In eerste instantie hebben ze dit geprobeerd te bereiken via hun CRM-applicatie. Toen dit een lastig verhaal bleek, deden ze beroep op Merkato Essentials. Onze configurator wordt dus ingezet om het offerteproces te optimaliseren: strakke configuraties, een snelle prijsberekening en mooie offertedocumenten. Dit komt de snelheid én kwaliteit flink ten goede!

Leuk om te weten: in aanloop naar de livegang heeft Vending@Work gebeld met Van Zelst Automaten, gezien de overeenkomsten. Het enthousiasme van Tjeerd Verbeke van Van Zelst Automaten heeft aanstekelijk gewerkt.

In de toekomst gaat Merkato Vending@Work misschien ook ondersteunen bij het maken van de indelingsschetsen (waar wordt wat precies geplaatst in de automaat) die het bedrijf maakt voor haar klanten. We zijn benieuwd naar wat de toekomst brengt!

© 2023 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Doe de Configurator Checker!

Klik hier om te starten