Van Zelst Automaten

Van Zelst Automaten

Sinds 1975 wordt door familiebedrijf Van Zelst Automaten de levering van koffieautomaten en vendingautomaten verzorgd: voor de kleine garage op de hoek tot grote holdings met filialen door heel Nederland. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een serieuze speler met vier filialen waar ca. 100 medewerkers actief zijn – maar wat ze uniek maakt is de service: hun eigen technische dienst staat 365 dagen per jaar klaar voor storingen en onderhoud en persoonlijk contact staat voorop.

Sinds mei 2020 maakt Van Zelst gebruik van de configurator van CPQing om hun offerteprocedure te versnellen en de look-and-feel van hun offertes te verbeteren. Met CPQing hebben ze de doorlooptijd per offerte van anderhalve dag teruggebracht naar vijftien minuten.

Wilt u meer lezen over hoe Van Zelst Automaten optimaal gebruikmaakt van onze configurator? In het klantverhaal vertellen commercieel manager Tjeerd Verbeke en projectleider commercie Annemarie Kox meer over wat onze configurator voor het bedrijf betekent.

online productconfigurator software
© 2023 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Doe de Configurator Checker!

Klik hier om te starten