Wientjens

Wientjens

In het pittoreske Milsbeek ligt Wientjens: een oer-Hollands familiebedrijf dat waterzuiveringsinstallaties ontwikkelt, produceert, levert en onderhoudt voor industriële wasmachines en stoomreinigers.

De (energiebesparende) installaties van Wientjens recyclen vuil water tot schoon, bruikbaar water voor wasmachines en wasmachinestraten. De energiebesparing van alle geleverde apparatuur levert een dagelijkse besparing op die gelijk staat aan het water- en energieverbruik van een stad van maar liefst 250.000 inwoners. Een indrukwekkende prestatie: elke dag weer!

Vanwege de reeds geboekte groei en de ambities om ook door te blijven groeien, zocht Wientjens naar een gebruiksvriendelijke manier om haar dealers makkelijker zelf offertes te laten opstellen. Door alle productinformatie vast te leggen in onze configurator, hoeven de dealers niet meer zelf over alle actieve productkennis te beschikken.

Naast dat het offerteproces grondig wordt geoptimaliseerd, gaat Wientjes ook gebruikmaken van de projectcatalogus. Zo kan Wientjens meerdere, verschillende configuraties aanbieden in één project. Verder maakt de CPQing Configurator ook het werven en operationeel brengen van nieuwe dealers een stuk eenvoudiger.

© 2024 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Wij demonstreren dit graag!

Klik hier om een demo aan te vragen.