Reiger suspension

Reiger Suspension

Een oerhollands bedrijf met een wereldwijd dealernetwerk: dat is hoe Reiger Suspension werkt. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert schokdempers. Hun specialiteit is het ontwikkelen van schokdempers voor extreme omstandigheden in de auto- en motorsport. Het team van zo’n 60 medewerkers werkt elke dag weer hard aan het realiseren van de gestelde doelen. En om die doelen te behalen, was het inschakelen van een configurator een logische vervolgstap.

In de eerste instantie gebruikt Reiger Suspension onze CPQing Configurator alleen om intern offertes op te stellen met kloppende stuklijsten. Het configureren van een schokdemper is an sich namelijk vrij rechttoe rechtaan: met relatief weinig afhankelijkheden. Onze configurator wordt dus ingezet om de verkopers en werkvoorbereiders te ontlasten. Als een offerte wordt omgezet in een order, maakt de stuklijst een productieorder aan in ERP-software Ridder iQ.

De aantrekkelijke prijs van onze configurator, in combinatie met de kwaliteit en laagdrempeligheid van de software waren doorslaggevend voor de keuze voor CPQing. Omdat Reiger Suspension een deel van onze complexere functionaliteiten niet gebruikt, hoeft het bedrijf hier logischerwijs ook niet voor te betalen. Nadat Reiger Suspension startte met de implementatie, ging het razendsnel. Binnen drie weken waren al bergen werk verzet en duurde de livegang niet lang meer!

© 2024 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Wij demonstreren dit graag!

Klik hier om een demo aan te vragen.