Frissen Groen Techniek

Grondige reiniging van verkoop- en offerteproces bij Frissen Groen Techniek

Zowel in Nederland als via een dochteronderneming in Duitsland levert Frissen Groen Techniek tuin & park-, industrie-, veeg- en reinigingsmachines. Voor deze laatste categorie had de organisatie jaren geleden een configurator in gebruik genomen. Omdat de leverancier stopte met de doorontwikkeling, besloot Frissen Groen Techniek de ontwikkeling over te nemen. Dit resulteerde in een configurator die erg slecht te beheren werd. Tijd voor een vervanging, zodat reinigingsmachines weer effectief, eenvoudig en foutloos geconfigureerd kunnen worden.

Merkato Essentials overtuigt in POC

Een simpel bezoekje aan cpqing.nl leidde al snel tot een belletje met de juiste contactpersoon. Na een korte videomeeting en een Proof-of-Concept, verzorgd door één van de beste consultants binnen de Merkato Holding, was Frissen Groen Techniek overtuigd. Merkato Essentials is de juiste, moderne en eenvoudig te beheren configurator die voor een goede prijs ingericht en gebruikt kan worden. Onderdeel van de overeenkomst was dat de consultant die de POC verzorgde, ook de implementatie zou begeleiden. Dat bleek geen probleem en er werd al snel haast gemaakt met de start van het traject.

Eenvoudig en juist configureren van complexe machines

Met Merkato Essentials wordt het volledige verkoop- en offerteproces van Frissen Groen Techniek verbeterd, voor zowel de buiten- als binnendienst. Zo kunnen de complexe reinigingsmachines eenvoudig geconfigureerd worden zonder dat er fouten kunnen ontstaan. Iedere configuratie is per definitie leverbaar. De offertes komen er netjes in eigen huisstijl uitrollen, in zowel Nederlands als Duits. Als kers op de taart zorgt de configurator tevens voor de werkplaatsinstructies, een calculatiedocument met o.a. marges en een bestelformulier voor de leverancier. Frissen Groen Techniek gaf aan veel kwaliteit te krijgen voor deze prijs en dat vinden wij een prachtig compliment!

© 2024 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Wij demonstreren dit graag!

Klik hier om een demo aan te vragen.