Noizezz

Modernisering van het bestelproces bij Noizezz met Merkato Essentials

Noizezz heeft een netwerk van ongeveer 150 audiciens die maatwerkproducten zoals oorstukjes en gehoorbescherming laten maken. Deze producten worden met veel aandacht en passie geproduceerd door specialisten in Hoofddorp. Noizezz biedt de markt een uitzonderlijk hoog dienstverleningsniveau en introduceert regelmatig nieuwe innovaties. CPQing Solutions heeft bijgedragen aan een nieuwe innovatie voor Noizezz door een efficiëntere werkwijze voor hun bestelproces te implementeren.

Van demo tot implementatie

Noizezz had een verouderd portal waar audiciens maatwerkproducten bestelden via allerlei verschillende invulformulieren. Deze formulieren moesten handmatig worden overgetypt in achterliggende systemen om interne orders te plaatsen. Dit proces kostte veel tijd en geld en was inefficiënt. Drie jaar geleden bouwde CPQing Solutions een eerste demo voor Noizezz. Hoewel Noizezz in eerste instantie een andere richting insloeg, bleek die andere weg  uiteindelijk een doodlopende weg. Noizezz nam opnieuw contact op met CPQing Solutions, waarna de implementatie snel van start kon gaan.

Mark van Dijk (directeur Noizezz): “Ik was de mooie oplossing van CPQing Solutions niet vergeten en toen ik ze nodig had, hebben ze snel geschakeld.”

Merkato Essentials als juiste oplossing

CPQing Solutions heeft Merkato Essentials geïmplementeerd voor Noizezz. Hierdoor beschikt Noizezz nu over een moderne, grafische gebruikersinterface. Via deze interface kunnen audiciens bestellingen eenvoudig plaatsen op de website. Ter bevestiging ontvangen ze een overzicht van de bestelling. Op de achtergrond wordt de stuklijst van het maatwerk automatisch samengesteld, waardoor het interne order-entry proces met Afas volledig geautomatiseerd verloopt. Dit verhoogt de interne efficiëntie en verbetert de kwaliteit van het proces aanzienlijk.

Voordelen van de Implementatie

Het grootste voordeel voor Noizezz is dat de interne medewerkers, die zich eerder bezig hielden met het invoeren van orders, nu gemakkelijker andere taken kunnen oppakken. Dit leidt tot een hogere productiviteit en een betere benutting van middelen binnen het bedrijf. Met de modernisering van hun bestelproces heeft Noizezz een efficiëntere werkwijze gerealiseerd, waardoor ze nog beter in staat zijn hun klanten van dienst te zijn en hoogwaardige maatwerkproducten te leveren.

© 2024 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Wij demonstreren dit graag!

Klik hier om een demo aan te vragen.