Merkato Essentials is nu te vinden in de app store van Exact Online

Merkato Essentials is nu te vinden in de app store van Exact Online

Regelmatig koppelen we onze configurator met Exact Online, hét gerenommeerde ERP-pakket wanneer het aankomt op boekhouding en voorraadbeheer. We zijn dan ook trots dat we kunnen vermelden dat onze configurator nu te vinden is in de app store van Exact Online! Het feit dat we in de store staan, toont aan dat er een prettige samenwerking is en dat de koppeling waarde toevoegt voor klanten.

Waarom Exact Online en Merkato Essentials integreren?

Exact Online is klanten perfect van dienst wanneer het aankomt op boekhouding en voorraadbeheer. Wanneer uw bedrijf echter werkt met (vele) productvariaties, kan het in Exact Online soms een complex geheel worden. Niet alleen ieder product, maar ook iedere productvariatie moet in de software namelijk voorzien worden van een eigen productcode en prijs. Dat betekent dat enkele variaties al snel duizenden stuklijsten met eigen codes kunnen opleveren. Om het weer overzichtelijk en werkbaar te maken, kunnen de basisproducten en variaties vanuit Exact Online in Merkato Essentials geïmporteerd worden. Daarna kunt u met behulp van de configurator een product samenstellen, de stuklijst genereren en de juiste prijs berekenen. Door daar bovenop kennisregels in te stellen in de configurator, zorgt u er ook nog eens voor dat verkopers alleen nog maar produceerbare producten of diensten kunnen samenstellen. Geen fouten meer in offertes!

Zo maakt u gebruik van de échte krachten van beide pakketten. Meer over de voordelen van deze koppeling, kunt u lezen in dit eerder gepubliceerde blog. Deze koppeling met Exact Online kan ook gebruikt worden voor de software van onze zusterbedrijven Sell it Easy en Quootz.

© 2024 CPQing Solutions B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Realisatie Sieronline B.V.

Is een configurator iets voor uw bedrijf?

Wij demonstreren dit graag!

Klik hier om een demo aan te vragen.